Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Inscrie-te la programul de master Managementul proiectelor si evaluarea programelor!

Universitatea Babes-Bolyai, Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii organizeaza noul program de master Managementul proiectelor si evaluarea programelor in sfera administratiei publice (in limba romana).

Cu o durata de 4 semestere, programul managementul proiectelor si evaluarea programelor ofera un instrumentar extrem de util atat in gestionarea proiectelor si programelor finantate din fonduri europene, cat si in cazul celor finantate sau co-finantate din bani publici.

Curriculum-ul programului este conceput pentru a oferi competentele necesare celor care vor dori sa coordoneze proiecte si sa participe cu succes la implementarea acestora, precum si celor care vor dori sa desfasoare evaluari de programe independente de inalta calitate.

Mai multe detalii privind programul de maserat, dar si planul de invatamant se regasesc aici.

Inscrierile la programul de masterat Managementul proiectelor si evaluarea programelor in sfera administratiei publice (in limba romana) au loc in perioada 5-8 septembrie 2014. Criteriul de admitere este Interviul motivational pe baza unei scrisori de intentie si a unui CV, ambele redactate in limba romana.


Mai multe detalii privind modalitatea de inscriere si documentele necesare click aici.

Vizualizări: 278