Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

96 de noi contracte de finantare semnate de microintreprinderile din regiunea Sud Muntenia pe apelul din acest an

In data de 30 iunie, 96 de noi beneficiari privati din regiunea Sud Muntenia au semnat contractele de finantare pentru proiectele depuse in cadrul programului Regio, DMI 4.3 „Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor” – apelul 3 (20 martie – 17 aprilie 2014).

La sediul ADR Sud Muntenia s-au depus, in cadrul celui de-al 3-lea apel de proiecte, 317 cereri de finantare prin care se solicitau fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea microintreprinderilor in cadrul POR. Dintre acestea, luni, 30 iunie, s-au semnat ultimele contracte de finantare. In total, la nivelul regiunii Sud Muntenia in cadrul acestui apel de proiecte s-au semnat 144 de contracte de finantare, ce au o valoare totala de peste 31 milioane de euro, din care asistenta nerambursabila solicitata reprezinta 25,56 milioane de euro.

Odata cu deschiderea apelului pentru dezvoltarea microintreprinderilor (20 martie a.c.), cererile depuse au intrat direct in procesul de evaluare, in ordinea inregistrarii la sediul Agentiei. Procesul s-a derulat intr-un timp foarte scurt, aproximativ trei luni, astfel incat beneficiarii primesc in timp util fondurile solicitate pentru demararea implementarii proiectelor.

Activitatile pentru care societatile comerciale sau societatile cooperative eligibile au depus proiectele in aceasta perioada vizeaza achizitionarea de echipamente, utilaje sau sisteme IT.

Sursa: ADR Sud Muntenia

Vizualizări: 76