Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Conferinta europeana a turismului industrial isi redeschide portile, in Spania!

Cea de-a V-a editie a Conferintei europene a turismului industrial va avea loc in Ferrol (Galicia, Spania) in perioada 17-20 iunie 2014, in cadrul evenimentului Crossroads Europa. Conferinta este organizata de catre Comisia Europeana, prin Directia Generala pentru Intreprinderi si Industrie, Consiliul provincial din A Coruña, Adunarea Camerelor Franceze de Comert si Industrie si Camera de Comert si Industrie din Toledo.

Acest eveniment a fost organizat anual, incepand din 2011, si se adreseaza profesionistilor din turism, asociatilor culturale, operatorilor din turism, agentiilor de turism, tour-operatorilor, jurnalistilor de specialitate si persoanelor interesate de turismul cultural. Ca si in editiile precedente organizatorii vor sa aduca in prim plan informatii relevante privind rutele cultural-religioase, ca un element de dezvoltare locala si definire a identitatii europene, intr-un mod inovativ prin evidentierea importantei turismului industrial.

Click aici pentru mai multe detalii.

****

In Calendarul de evenimente de pe www.proiecte-structurale.ro gasiti si alte evenimente de interes din domeniul fondurilor europene si finantarilor nerambursabile.

Vizualizări: 84