Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POSCCE: ADR-urile au preluat atributiile specifice pentru operatiunea 3.1.1. Sprijinirea accesului la broadband si la serviciile conexe!

Conform informatiilor obtinute de www.fonduri-structurale.ro de la reprezentantii OIPSI si ADR Nord Est, in cursul anului 2014 s-au transmis catre OI POS CCE din ADR-uri calitatea si atributiile specifice OI pentru operatiunea 3.1.1. "Sprijinirea accesului la broadband si la serviciile conexe", din cadrul Axei 3. Actul aditional la Acordul Cadru de delegare a atributiilor privind implementarea POSCCE dintre AM POSCCE si ADR-uri are data de iesire din AM POSCCE 27.03.2014 si a fost predat OI-urilor in data de 31.03.2014.

Conform OIPSI, procesul de evaluare, selectie si contractare aferent apelului 2 din cadrul operatiunii 3.1.1 se va incheia pana cel tarziu la data de 30 iunie 2014, finalizarea procesului de evaluare si semnarea contractelor de finantare urmand a fi realizate de catre ADR-uri. Pentru regiunea Bucuresti – Ilfov, proiectele vor fi evaluate si contractate de Organismul Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale.

Reamintim ca in martie anul trecut, Agentiile de Dezvoltare Regionala au preluat calitatea de Organism Intermediar pentru POSCCE, in baza Acordului Cadru de delegare a atributiilor privind implementarea Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice 2007 – 2013 pentru 4 Operatiuni din cadrul Axei 1 - Un sistem de productie inovativ si eco-eficient:

  • Operatiunea 1.1.1 Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile - investitii pentru intreprinderi mici si mijlocii;
  • Operatiunea 1.1.2 Sprijin pentru implementarea standardelor internationale;
  • Operatiunea 1.1.3 Sprijin pentru accesul pe noi piete si internationalizare;
  • Operatiunea 1.3.2 Sprijin pentru consultanta acordat IMM-urilor.

Raluca Preluca,
www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 188