Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

ADRBI va reevalua proiectele aflate pe lista de rezerva a DMI 4.3 - Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor

Directorul general al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov (ADRBI), Dan Nicula, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc marti, 22 octombrie, ca proiectele aflate pe lista de rezerva a DMI 4.3 "Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor" in Regiunea Bucuresti - Ilfov vor fi reevaluate.

Acest fapt vine ca urmare a renuntarii la proiecte de catre o parte dintre aplicanti care au invocat dificultati in obtinerea finantarii si a asigurarii prefinantarii. Acest lucru a dus la economisirea unor sume importante ce vor fi redistribuite in urma reevaluarii proiectelor aflate pe lista de rezerva a Domeniului Major de Interventii 4.3 "Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor".

Dan Nicula a mai precizat ca Axa Prioritara 1 a inregistrat intarzieri cauzate de complexitatea proiectelor si a problemelor intampinate de beneficiari in procesul de achizitii publice.

Conferinta a avut loc in deschiderea vizitei adresate jurnalistilor la proiectele implementate in regiunea Bucuresti-Ilfov prin Regio - Programul Operational Regional 2007-2013.

Marian Damoc,
www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 79