Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Beneficiarii programului Romania-Bulgaria, invitati sa se inscrie in „Competitia Proiectelor”!

Secretariatul Tehnic Comun al Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013 din cadrul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Calarasi pentru Granita Romania-Bulgaria organizeaza in acest an cea de-a doua competitie a proiectelor destinata exclusiv proiectelor finalizate la data de 15 iulie 2013.

Incepand cu data de 15 iulie 2013 toate proiectele inscrise in competitie vor fi promovate pe site-ul oficial al programului, www.cbcromaniabulgaria.eu, iar pana in data de 15 noiembrie 2013, vizitatorii paginii vor avea posibilitatea de a vota proiectul considerat de impact. Primele cele mai votate 10 proiecte online vor fi promovate in cadrul sesiunii de informare cu mass media, eveniment organizat in contextul programului in ultimul trimestru al acestui an. Participantii la acest eveniment vor selecta proiectul considerat de impact asupra zonei de granita Romania-Bulgaria.

Prin urmare, beneficiarii sunt invitati sa inscrie in competitie proiectele finalizate, prin completarea modelului standard si transmiterea acestuia la BRCT Calarasi: in format hartie impreuna cu o scrisoare de intentie privind participarea la “Competitia Proiectelor”, prin fax la numarul +40 242 313 092 si in format electronic la adresa de email info@calarasicbc.ro. Intentiile de participarese transmit pana la data de 5 iulie 2013.

Pentru a descarca modelul standard de prezentare a proiectelor, click aici.

Pentru informatii suplimentare, persoana de contact din partea BRCT Calarasi este Jesica PAPUSA, e-mail: jesica.papusa@calarasicbc.ro, telefon +40 733 097 097.

Sursa: www.cbcromaniabulgaria.eu

Vizualizări: 104