Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

S-a relansat ziarul euROpeanul!

A fost relansat ziarul „euROpeanul”, publicatie bilunara, distribuita si editata, intr-un tiraj de 80.000 de exemplare, de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor. Ziarul este disponibil in gari, agentii de voiaj, in trenurile InterCity, la metrou, aeroportul “Henri Coanda”, camerele de comert si industrie, prefecturi, consilii judetene si la centrele de consiliere pentru cetateni.

euROpeanul isi propune informarea cetatenilor cu privire la fondurile structurale, modul in care acestea pot fi accesate si rezultatele ce pot fi obtinute prin utilizarea lor. Articolele abordeaza atat subiecte de interes general pentru publicul larg, dar si sectiuni specializate pentru grupurile tinta distincte ale ziarului: administratia publica locala, institutii de invatamant, unitati sanitare, mediul de afaceri.

in primul numar, László Borbély, ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor vorbeste despre Programul Operational Regional - Regio, despre polii urbani de crestere, despre infrastructura si dezvoltare regionala, evidentiind rolul decisiv al autoritatilor locale in dezvoltarea de proiecte de succes finantate din fonduri structurale.

Tot in acest numar aflam cum sa procedam pentru a gasi consultantul potrivit pentru elaborarea si implementarea proiectelor, cum pot fi dezvoltate activitatile de turism sau cum sprijina fondurile europene dezvoltarea capitalului uman.

Pentru ca ziarul si-a propus sa fie cat mai aproape de cetateni, redactia euROpeanul asteapta intrebari legate de fondurile europene la europeanul@chelgate.ro

Sursa: Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor

Vizualizări: 115