Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Interesat de antreprenoriat? Participa la o conferinta cu acces gratuit, saptamana viitoare, in Bucuresti!

Human Capital Solutions si partenerii sai - Camera de Comert si Industrie Brasov, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov, Camera de Comert si Industrie Iasi si OD Consulting - invita persoanele interesate la conferinta “Key Drivers in Entrepreneurship", care va avea loc pe 10 iunie 2013, intre orele 9:30-13:30, la Hotel Novotel, Bucuresti.

Conferinta este organizata in cadrul proiectului “Imbunatatirea calitatii managementului si a capacitatii interne a intreprinderilor prin intermediul antreprenoriatului - MANTREP”, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Pentru mai multe informatii despre proiect, click aici.

Participarea la acest eveniment este GRATUITA, insa locurile sunt limitate la 100 de persoane.

Cui se adreseaza?

Conferinta este deschisa participarii intreprinzatorilor si personalului de conducere din intreprinderi, in special din micro-intreprinderi si IMM-uri.

De ce sa participi?


“Mediul antreprenorial este mai provocator ca oricand. Am avut ocazia ca, in cadrul proiectului MANTREP, sa cunoastem 300 de intreprinzatori si manageri de IMM-uri de la care am reusit sa conturam un profil al intreprinzatorilor romani si sa punctam acele competente pe care acestia au nevoie sa si le mai dezvolte”, precizeaza organizatorii conferintei.

Conferinta isi propune sa ofere idei si potentiale solutii pentru dezvoltarea afacerilor din mediul antreprenorial romanesc in urmatorii ani. Discutiile din cadrul evenimentului vor avea ca punct de inceput urmatoarele prezentari:
  • ADN-ul Antreprenorului, Stelian Marian, Director General Human Capital Solutions

Stelian Marian va prezenta rezultatele unui amplu studiu de evaluare a peste 300 de antreprenori si manageri de IMMuri pentru a identifica abilitatile critice pentru succesul unui business antreprenorial. Desfasurat in cadrul proiectului MANTREP, studiul va aduce in discutie acele competente la care exceleaza antreprenorii romani si zonele de dezvoltare.
  • Reteaua de Antreprenori, Radu Limpede, Senator JCI Romania

Radu Limpede va discuta oportunitatile oferite de catre Junior Chamber International membrilor sai, punctand avantajele apartenentei la o retea de business. El va prezenta proiectele desfasurate de organizatie si modul in care acestea contribuie la consolidarea mediului antreprenorial.

Dragos Jaliu va aduce in discutie fondurile europene ca oportunitate de finantare, si va discuta plusurile si minusurile aplicarii pe astfel de programe.
  • De la Idee la Business de Succes, Mihai Patrascu, Director general Evomag

Unul dintre cele mai mari magazine online din Romania, Evomag este un exemplu de business antreprenorial ce a functionat si pe timp de criza. Mihai Patrascu va prezenta strategia de business adoptata si lectiile pe care le-a invatat pe drum.
 
Cum va puteti inscrie

Persoanele interesate de participarea la conferinta sunt rugate sa completeze formularul de inscriere pana pe data de 7 iunie 2013.

* Structural Consulting™ Group - www.fonduri-structurale.rowww.proiecte-structurale.ro este partener media al evenimentului
 

Vizualizări: 134