Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

ADR Sud Muntenia organizeaza, maine, o dezbatere privind Schema de ajutor de minimis pentru sprijinirea microintreprinderilor

ADR Sud Muntenia invita persoanele interesate vineri, 31 mai, incepand cu ora 10:00, la sediul Agentiei din Calarasi pentru a afla cum se obtin fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea IMM-urilor.

Ajutorul de minimis se acorda IMM-urilor, cu respectarea prevederilor H.G. nr. 274/15.05.2013 si ale Regulamentului (CE) nr. 1.998/2006, prin alocari de la bugetul de stat, din bugetul Ministerului Finantelor Publice – Actiuni generale, sub forma de sume nerambursabile, in proportie de 100% din valoarea totala a cheltuielilor eligibile aprobate spre finantare, in limita echivalentului in lei al valorii maxime de 200.000 de euro, respectiv 100.000 de euro in cazul intreprinderilor care desfasoara activitate in domeniul transportului rutier, pe o perioada de 3 ani fiscali consecutivi.

De asemenea, reprezentantii ADR Sud Muntenia vor oferi informatii de interes pentru oamenii de afaceri din Calarasi despre oportunitatile de finantare nerambursabila pentru viitoarea perioada de programare 2014 – 2020.

Cei interesati sa participe la eveniment sunt rugati sa confirme prezenta  prin e-mail la adresa: comunicare@adrmuntenia.ro.

Sursa: ARD Sud Muntenia

Vizualizări: 113