Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

S-a semnat contractul de lucrari pentru proiectul „Utilitati platforma industriala IMM Slobozia”!

Luni, 15 aprilie, s-a semnat contractul de lucrari pentru proiectul „Utilitati platforma industriala IMM Slobozia”, finantat cu fonduri nerambursabile Regio. Totodata, s-a predat amplasamentul pe care platforma industriala pentru IMM-uri va fi amenajata.

Unitatea Administrativ-Teritoriala Slobozia a semnat, in calitate de beneficiar, la jumatatea anului trecut contractul de finantare pentru proiectul „Utilitati platforma industriala IMM – Slobozia” din cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbana, pentru care a primit fonduri nerambursabile Regio in cadrul Axei prioritare 1 „Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor - poli urbani de crestere”, Domeniul major de interventie 1.1 „Planuri integrate de dezvoltare urbana”, Subdomeniul „Centre urbane”. Valoarea totala a acestuia este de 17.420.877,84 lei, din care 13.224.387 de lei reprezinta valoarea totala eligibila (fonduri FEDR: 5.421.998,67 lei, fonduri bugetul national: 1.190.194,83 lei, contributia eligibila a beneficiarului: 6.612.193,50 lei).

Implementarea proiectului vizeaza realizarea utilitatilor complete pentru viitoarea platforma industriala pentru IMM-uri din partea de est a municipiului Slobozia, ce se va intinde pe o suprafata de 15 hectare. Aceasta este o investitie de tip greenfield, ce are ca scop dezvoltarea structurilor de sprijinire a afacerilor si a antreprenoriatului in judetul Ialomita, precum si crearea de locuri de munca.

Sursa: ADR Sud Muntenia

Vizualizări: 122