Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

ADR-urile incep evaluarea proiectelor pe apelul 4 „Investitii mici”, POSCCE. Vezi unde a fost repartizat fiecare proiect!

In baza HG nr. 47/2013 privind organizarea si functionarea Ministerului Economiei si a Ordinului Ministrului Economiei nr. 89/2013, in vederea preluarii de catre Agentiile de Dezvoltare Regionala (ADR) a atributiilor delegate de OI IMM pentru POSCCE, s-a decis ca evaluarea proiectelor depuse de intreprinderile mici si mijlocii in cadrul Apelului 4 "Sprijin financiar cu valoare de pana la 1.065.000 lei pentru investitii in intreprinderile mici si mijlocii" sa fie efectuata cu celeritate de ADR-uri.

In perioada 25–29 martie 2013 proiectele depuse in cadrul apelului mentionat anterior au fost predate institutiilor responsabile cu evaluarea acestora. Pentru asigurarea obiectivitatii evaluarii, proiectele au fost repartizate in alte regiuni, decat cea de implementare.

Click aici pentru a accesa lista proiectelor si institutiilor responsabile pentru fiecare dintre acestea.

Descarca Lista datelor de contact pentru ADR-uri si AM POSCCE.

Pentru informatii generale suplimentare puteti contacta Compartimentul de Comunicare, Raluca Nitulescu, tel: 031/413.2743, fax: 031/413.2673, e-mail: fonduristructurale@minind.ro.

Sursa: AM POSCCE (oiimm.mimmcma.ro)

Vizualizări: 143