Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Sesiuni de instruire in domeniul achizitiilor publice in eficienta energetica, organizate de ADR Nord-Est

In contextul implementarii activitatilor din cadrul proiectului EFFECT, ce urmaresc stimularea integrarii eficientei energetice in achizitiile publice, ADR Nord-Est organizeaza sesiuni de instruire adresate sectorului public de la nivel local, in domeniul achizitiilor publice in eficienta energetica.

Sesiunile de instruire vor avea loc la Piatra Neamt pe 18-19 martie 2013 si urmaresc consolidarea competentelor sectorului public in materie de achizitii publice - eficienta energetica. Participantilor le vor fi prezentate aspecte ce tin de cadrul de reglementare si implementare, national si european, dar si informatii privind integrarea concreta a criteriilor si cerintelor de eficienta energetica in documentatia achizitiilor publice.

Pentru a asigura un nivel ridicat de transfer al cunostintelor, instruirile vor avea preponderent un caracter practic prin prezentari de studii de caz si a unui instrument pentru calculul ciclului de viata (LCC).

Pentru informatii suplimentare, persoana de contact din partea ADR Nord-Est este doamna Ramona Tanasa, Tel/Fax 0233 218071/0233 222432, e-mail: ramona.tanasa@adrnordest.ro.

Descarca
Agenda

Sursa: www.fonduri-ue.ro

Vizualizări: 136