Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ce inseamna pentru tine Parlamentul European? Raspunsul iti poate aduce o excursie la Bruxelles!

Ti-ai dorit vreodata sa iei parte la o initiativa pan-europeana alaturi de alti tineri entuziasti? Ai visat sa produci o schimbare in proiectul de integrare europeana? Crezi ca Parlamentul European poata imbunatati viata cetatenilor UE? Ai intre 16 si 30 de ani?

Centrul de Politici Europene iti ofera sansa de a aduce propria contributie la proiectul european si a castiga o excursie la Bruxelles!

Te poti inscrie la concurs realizand o lucrare in care sa explici ce inseamna cu adevarat Parlamentul European si de ce este important sa participam la votul din 2014 pentru alegerea parlamentarilor europeni.

Poti intra in competitie cu urmatoarele tipuri de lucrari:

  • Texte (eseuri, povestiri, articole de ziar/revista, poezie, reporta, articol de blog etc.) cu o lungime de maxim 3000 de cuvinte
  • Alte forme de arta (pictura, desen, benzi desenate, caricatura, fotografie, teatru)
  • Materiale audio-vizuale (video, scurt-metraj, jocuri video, muzica) cu durata de maxim 120 de minute
  • Website, aplicații pentru social media sau tehnologii ale comunicatiei (aplicatii smartphone, facebook etc.)
  • Materiale de documentare prezentate in cadrul unui eveniment organizat exclusive in vederea participarii la competitie (spectacol, workshop, dezbatere)

Totodata, concurentii vor prezenta o scurta descriere a lucrarii si vor propune 3 modalitati prin care aceasta va fi diseminata in vederea constientizarii rolului Parlamentului European.

Lucrarile trebuie transmise pana la data de 28 martie 2013 prin e-mail, la adresa ep.competition@epc.eu sau in format fizic la adresa:

„EP Competition"
European Policy Centre
Résidence Palace
155 rue de la Loi
B-1040 Brussels
Belgium

Pentru mai multe detalii despre criteriile de selectie, click aici

Anamaria Ravar,
www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Centrul de Politici Europene

Vizualizări: 114