Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

MFE: Pana vineri la pranz au fost platite peste 900 de cereri de rambursare pe POSDRU in valoare de peste 330 de milioane de lei

Conform Ministerul Fondurilor Europene, AM POSDRU a platit joi si vineri, pana la pranz, peste 900 de cereri de rambursare cu o valoare cumulata de peste 330 de milioane de lei in contul a peste 800 de beneficiari de fonduri europene.

“Achitarea acestor cereri de rambursare pe POSDRU, intr-un timp foarte scurt din momentul in care am avut la dispozitie resursele necesare, demonstreaza ca Ministerul Fondurilor Europene impune un mecanism eficient pentru buna implementare a tuturor programelor operationale. Asigurarea platilor la zi catre toti beneficiarii de fonduri europene, indiferent de programul prin care sunt finantati, este unul dintre obiectivele noastre prioritare in perioada imediat urmatoare si, in acelasi timp, o dovada de respect fata de cei care si-au onorat obligatiile contractuale”, a declarat Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

Ministerul Fondurilor Europene a anuntat joi, 21 februarie, ca incep sa fie achitate cereri de rambursare in valoare de aproximativ 335 milioane de lei beneficiarilor POSDRU.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Vizualizări: 111