Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Apel pentru depunerea aplicatiilor pentru Open Days 2013: Eveniment gratuit de informare despre Politica de Coeziune la Bruxelles

DG REGIO si Asociatia pentru Studii Regionale au lansat o invitatie adresata studentilor de la nivel postuniversitar si cercetatorilor la inceputul carierei care vor sa afle mai multe despre Politica Europeana de Coeziune. Toti cei interesati sunt invitati sa se inscrie la “Open Days Master Class”, care va avea loc in cadrul editiei a 11a a Zilelor Portilor Deschise (7 – 10 Octombrie 2013) la Bruxelles. Pentru prima data, “Open Days University” va include un Master Class pentru studentii de la nivel postuniversitar si pentru cercetatorii la inceput de drum, eveniment care le va oferi acestora oportunitatea de a afla mai multe despre Politica de Coeziune si sa intalneasca persoane cu o bogata experienta practica in domeniu, precum si cadre universitare.

Procesul de selectare a aplicatiilor este unul competitiv: vor fi selectionati cate cel putin 2 reprezentanti ai fiecarei dintre cele 27 de tari membre ale Uniunii Europene plus Croatia. Participantilor le vor fi asigurate cazarea si costurile de transport dus-intors.

Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor: 15 aprilie 2013

Pentru mai multe informatii, click aici

Raluca Preluca,
www.fonduri-structurale.ro

Sursa informatiei: DG REGIO

Vizualizări: 87