Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

!!!Ghidul solicitantului pentru a Axa prioritara 2 a POR -"Imbunatatirea infrastructurii de transport regionale si locale"!!!

!!!Ghidul solicitantului pentru a Axa prioritara 2 a POR -"Imbunatatirea infrastructurii de transport regionale si locale"!!!

S-a lansat spre consultare Ghidul Solicitantului pentru Axa Prioritara 2 - „imbunatatirea infrastructurii de transport regionale si locale”, domeniul de interventie 2.1 - „Reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane - inclusiv constructia/reabilitarea soselelor de centura”

Aceasta este o varianta de lucru a Ghidului Solicitantului pentru Axa Prioritara 2 -„imbunatatirea infrastructurii de transport regionale si locale”, domeniul de interventie 2.1 - „Reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane - inclusiv constructia/reabilitarea soselelor de centura” din cadrul Programului Operational Regional.

Publicarea in aceasta varianta are ca scop familiarizarea potentialilor solicitanti cu conditiile de accesare a finantarii din cadrul acestei axe din POR precum si imbunatatirea si clarificarea prevederilor si aspectelor continute in acest ghid.

Eventualele observatii si recomandari pot fi transmise la adresa de email oana.ipati@mdlpl.ro.

Varianta finala a ghidului poate contine modificari in functie de hotararile Comitetului de Monitorizare si va fi pusa la dispozitia tuturor celor interesati odata cu lansarea oficiala a axei prioritare.

Descarca Ghidul solicitantului pentru Axa prioritara 2

Sursa: Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor

Vizualizări: 111