Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Conferinta MAEur la Bucuresti pentru prezentarea Raportului anual referitor la executia bugetului UE pentru exercitiul financiar 2011

Ministerul Afacerilor Europene, prin Centrul de Informare pentru Instrumente Structurale, organizeaza in data de 16 noiembrie 2012 o conferinta de prezentare a ”Raportului anual referitor la executia bugetului Uniunii Europene pentru exercitiul financiar 2011”.

Evenimentul are loc la hotelul Capital Plaza din Bucuresti (Bd. Iancu de Hunedoara, nr.54), cu incepere de la ora 10.00, si va fi inaugurat printr-un discurs al ministrului afacerilor europene Leonard Orban.

Prezentarea va fi realizata de domnul Ovidiu Ispir, membru al Curtii de Conturi Europene, si se va concentra asupra modului in care este reflectata Romania in auditurile Curtii, cu accent pe problematica instrumentelor structurale.

”Raportul anual al Curtii de Conturi Europene referitor la executia bugetului Uniunii Europene pentru exercitiul financiar 2011” a fost prezentat, la 6 noiembrie 2012, in fata Comisiei de Control Bugetar (CONT) a Parlamentului European, iar la 22 noiembrie urmeaza sa fie prezentat si in plen.

De la finalul lunii noiembrie 2012 si pana in ianuarie 2013, comisarii europeni responsabili pentru diferite domenii bugetare vor fi audiati de Comisia de Control Bugetar, care va intocmi un proiect de raport privind descarcarea de gestiune a Comisiei Europene pentru exercitiul bugetar 2011. Adoptarea deciziei privind descarcarea de gestiune va avea loc in plenul Parlamentului European in luna mai 2013.

Participarea la conferinta se face pe baza de confirmare prealabila prin completarea formularului de inscriere, pana la data limita de 15 noiembrie, ora 18.00.

Descarca agenda

Sursa:www.fonduri-ue.ro

Vizualizări: 72