Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

A treia conferinta pe tema cresterii absorbtiei, organizata de Ministerul Afacerilor Europene la Iasi!

Ministerul Afacerilor Europene, prin Centrul de Informare pentru Instrumente Structurale, organizeaza la Iasi, pe 8 octombrie 2012 a treia conferinta regionala cu tema “Cresterea absorbtiei fondurilor structurale”.

Evenimentul va beneficia de prezenta domnului Razvan Cotovelea, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Europene, si va avea loc la Hotel Traian, cu incepere de la ora 10:30.  Mai multe detalii privind programul conferintei si speakerii prezenti se gasesc in Agenda atasata.

Sunt invitati sa participe reprezentanti ai institutiilor cu atributii in gestionarea fondurilor structurale si de coeziune, ai autoritatilor centrale si locale, ai beneficiarilor si consultantilor in domeniu.

Scopul acestor intalniri este de a furniza celor interesati de domeniul fondurilor informatii clare, bine documentate si de ultima ora cu privire la programele operationale cofinantate din instrumente structurale. Totodata, se urmareste identificarea problemelor care ingreuneaza utilizarea acestor fonduri si propunerea de solutii pentru depasirea obstacolelor.

Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.ro este partener media al evenimentului.

Participarea la conferinta este gratuita si se face in limita a 150 locuri, pe baza de inscriere prealabila. Formularul de inscriere se gaseste la adresa http://www.fonduri-ue.ro/conferinta.

Experti de la AM-uri, de la Centrul de Informare pentru Instrumente Structurale si beneficiari care au accesat fonduri va asteapta sa le puneti intrebari

In paralel cu desfasurarea conferintei, in incinta hotelului, experti ai autoritatilor de management si ai Centrului de Informare pentru Instrumente Structurale vor raspunde intrebarilor publicului interesat, iar unii dintre beneficiarii din regiune isi vor prezenta proiectele realizate cu ajutorul fondurilor nerambursabile de la Uniunea Europeana.

Firmele de consultanta isi pot prezenta ofertele si portofoliul de proiecte

Tot in incinta hotelului, va exista si o sectiune special amenajata unde firmele de consultanta care doresc sa se promoveze si sa atraga clienti isi vor putea face cunoscute ofertele si portofoliile de proiecte de succes.

Targul de oportunitati va fi organizat pe acelasi nivel cu sala de conferinte, intr-o sala alaturata dedicata acestui scop. Spatiile vor fi rezervate in ordinea inscrierilor!

Pentru detalii suplimentare:
Ioana Baboi
E-mail: ioana.baboi@fonduri-ue.ro
Tel: 021.210.77.53

Cristina Pojoga,
www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 118