Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Atelier de lucru si vizita de studiu in Olanda pe tema „Planificare integrata si cooperare municipala”

Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP), impreuna cu Institute for Housing and Urban Development Studies/Universitatea Erasmus din Rotterdam, Olanda (IHS) si Institute for Housing and Urban Development Studies Romania (IHS Romania) organizeaza, in perioada 2-6 octombrie 2012, Atelierul de lucru si vizita de studiu in Olanda cu tema „Planificare integrata si cooperare municipala” in cadrul programului DISC (Dutch Initiative for Sustainable Cities) finantat de Guvernul Olandei.

Programul se adreseaza reprezentantilor administratiilor publice locale din mediul urban cu responsabilitati in domeniul dezvoltarii urbane integrate: primari, viceprimari, personal din cadrul departamentelor de strategie si dezvoltare urbana, institutia arhitectului sef, directori ai agentiilor de dezvoltare inter-comunitara, coordonatori ai polilor de crestere din cadrul Agentiilor de Dezvoltare Regionala.

Atelierul de lucru si vizita de studiu ofera participantilor posibilitatea de a realiza un veritabil schimb de experienta si cunostinte in domeniul planificarii integrate si dezvoltarii economice in cadrul cooperarii metropolitane. La sfarsitul programului, participantii vor primi un certificat emis de Institute for Housing and Urban Development Studies/Universitatea Erasmus, ANFP si IHS Romania.

Programul este partial subventionat de Guvernul Olandei. Costurile de deplasare (transport, cazare si diurna) vor fi suportate de institutia reprezentata de participanti.

Persoanele interesate sa participe la acest program sunt rugate sa completeze formularul atasat si sa-l transmita la adresa de e-mail: steluta.spataru@anfp.gov.ro pana la data de 15 septembrie 2012.

Pentru informatii suplimentare, persoana de contact este dna. Steluta Spataru, consilier Serviciul Inovatie, Relatii Internationale si Proiecte, tel. 0374 11 28 35.

Descarca Programul vizitei si Formularul de participare

Sursa: www.anfp.gov.ro

Vizualizări: 112