Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Programare 2014-2020: Anunt de selectie a organizatiilor pentru Comitetul Consultativ Tematic Transport

Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, in calitate de coordonator al Programului Operational Sectorial de Transport, a lansat selectia organizatiilor interesate sa participe ca membri in cadrul Comitetului Consultativ Tematic Transport, constituit pentru pregatirea accesarii si implementarii fondurilor europene in perioada 2014-2020.

Selectarea potentialilor membri din randul societatii civile se va face conform unor seturi de criterii, dupa cum urmeaza:

  • Pentru organizatiile non/guvernamentale (ONG-uri, structuri asociative - Asociatiile Profesionale, Asociatiile Utilizatorilor):
    • Sa fie infiintate in baza Ordonantei de Guvern 26/2000 privind asociatiile si fundatiile modificata prin Ordonanta de Guvern 37/2003
    • Sa aiba inclus in domeniul de activitate cel putin unul dintre domeniile transport, mediu si accesare/implementare/monitorizare fonduri europene;
    • Experienta minima de 3 ani
    • Sa fi derulat, singuri sau in parteneriat, cel putin un proiect reprezentativ pentru domeniile mentionate mai sus
 
  • Pentru organizatii ale mediului academic (universitati):
    • Sa aiba o activitate relevanta, de minim 3 ani, in unul dintre domeniile transport, mediu si accesare/implementare/monitorizare fonduri europene
    • Sa fie reprezentative la nivel national/international

Organizatiile din societatea civila interesate trebuie sa transmita pana la data de 3 august 2012, catre Ministerul Transporturilor si Infrastructurii aplicatia completata, insotita de CV-ul unei persoane cu activitate relevanta in domeniu, propusa pentru a reprezenta organizatia in cadrul Comitetului Consultativ Tematic Transport (Click aici pentru aplicatie).

Selectia partenerilor reprezentanti ai societatii civile se va face in functie de expertiza in domeniu si reprezentativitatea in raport cu alte organizatii similare.

Transmiterea documentelor se va face pana la data de 3 august, ora 12, la nr. de fax 021.319.61.78. Pentru informatii suplimentare, organizatiile interesate se pot adresa AM POS Transport, la urmatoarele coordonate de contact:

Ionela Rosu,
Tel: 0750.032.374,
E-mail: ionela.rosu@mt.ro

Nota: Conform informatiilor oficiale transmise de Ministerul Transportului si Infrastructurii – AM POS Transport catre www.fonduri-structurale.ro, exista posibilitatea extinderii termenului limita de depunere a aplicatiilor cu 3 zile in cazul in care nu au fost transmise aplicatii suficiente si relevante in termenul stabilit initial.

Selectia organizatiilor se va face in urmatoarele 7 zile de la expirarea termenului limita, termen ce va include si zilele de extindere, daca va fi cazul. Ulterior, se va publica pe site-ul AM POST (www.ampost.ro) lista cu cei selectati, urmand ca acestia sa fie notificati cu privire la rezultatul selectiei.

Cristina Pojoga,
www.fonduri-structurale.ro

Sursa: www.ampost.ro

Vizualizări: 132