Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Noul director general al APDRP vrea absorbtie integrala a fondurilor nerambursabile!

George Octavian Turtoi a fost numit ca director general al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), incepand cu data de 23 iulie 2012, prin Ordin al ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale, ca urmare a incetarii contractului de munca a domnului Mihai Gavril Vadan.

George Octavian TURTOI este angajatul APDRP din anul 2005, fiind incadrat cu functia de expert in cadrul Directiei Asistenta Tehnica si Formare Profesionala. Ulterior, a ocupat functia de Sef Serviciu Selectare Contractare Proiecte – in cadrul aceleiasi Directii, iar in anul 2008 a promovat ca director al Directiei Asistenta Tehnica. Din data de 2 aprilie 2012, George Turtoi a fost numit ca Director General Adjunct Implementare Tehnica.

„Sunt constient ca este o mare responsabilitate, iar provocarile pe care Agentia le are in fata in aceasta perioada sunt pe masura. Faptul ca sunt implicat in activitatea institutiei de aproape sapte ani imi da increderea ca impreuna cu echipa APDRP vom reusi sa indeplinim toate obiectivele institutionale, atat cele de implementare eficienta, dar si de absorbtie integrala a fondurilor nerambursabile”, a precizat George Turtoi, directorul general al APDRP.

Sursa: APDRP

Vizualizări: 95