Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Premierul solicita ca toate cererile restante de rambursare a banilor UE sa fie procesate pana la sfarsitul lui martie

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a avut, ieri, o intalnire de lucru pe tema absorbtiei fondurilor europene. La intrevederea de la Palatul Victoria au participat ministri cu atributii in domeniu si coordonatori ai unor institutii implicate in procesul de absorbtie.

Primul-ministru le-a solicitat participantilor la intalnire ca, pana la sfarsitul acestei luni,sa fie analizate si finalizate solicitarile de rambursare restante, iar termenul de 45 de zile stabilit prin OUG 121/2011 pentru procesarea cererilor de rambursare sa fie respectat cu strictete pentru a nu mai fi generate alte restante.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a convocat pentru astazi, 13 martie, un comitet interministerial extins pe tema fondurilor europene, cu participarea membrilor cabinetului, a sefilor Autoritatilor de Management, Autoritatii de Certificare si Plata, ANRMAP si celorlalte organisme intermediare implicate in absorbtia fondurilor europene, pentru analizarea masurilor care se impun pentru accelerarea procesului de absorbtie.

Sursa: www.gov.ro

Vizualizări: 102