Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Calendarul actualizat al lansarilor de apeluri de proiecte. In aprilie, un nou apel dedicat investitiilor pentru eficienta energetica!

ACIS a publicat calendarul actualizat la 29 februarie 2012 al lansarilor de apeluri de proiecte pentru anul in curs.

Conform acestuia, in luna martie urmeaza sa se lanseze un nou apel de proiecte pe DMI 4.1. „Dezvoltarea infrastructurii si a planurilor de management in vederea protejarii biodiversitatii si Natura 2000” din cadrul POS Mediu.

De asemenea, in cadrul POSCCE, in aceasta luna ar urma sa se deschida depunerea de proiecte pe Operatiunile 1.3.1 „Dezvoltarea structurilor de sprijin al afacerilor (SSA) de interes national si international – poli de competitivitate” si 4.3.1. „Sprijinirea investitiilor pentru interconectarea retelelor nationale de transport al energiei electrice si gazelor naturale cu retelele europene”.

O noutate in cadrul POSCCE este anuntarea unui nou apel de proiecte pentru Operatiunea 4.1.A) „Sprijinirea investitiilor in instalatii si echipamente pentru intreprinderi din industrie, care sa conduca la economii de energie, in scopul imbunatatirii eficientei energetice”, programat pentru luna aprilie 2012.

Pentru a consulta calendarele orientative pe toate programele operationale, click aici.

Cristina Pojoga,
www.fonduri-structurale.ro

Sursa: www.fonduri-ue.ro

Vizualizări: 93