Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Workshop pe tema achizitiilor publice, organizat de ADR Centru

ADR Centru organizeaza pe 23 februarie 2012, la Alba-Iulia, workshop-ul „Politici de folosire eficienta a fondurilor Uniunii Europene de catre IMM-uri, in vederea realizarii de achizitii publice”.

Evenimentul va avea loc la Hotel Parc, Strada Primaverii, nr. 12, cu incepere de la orele 09:00 si se adreseaza firmelor, dar pot participa si reprezentantii altor organizatii care beneficiaza de finantari ale UE sau de fonduri care provin de la bugetul de stat.

Workshop-ul aduce in atentia participantilor subiecte de interes in domeniul achizitiilor publice, cum sunt legislatia in vigoare, planificarea acestora, alegerea procedurii potrivite pentru o achizitie publica, elaborarea contestatiilor si momentul depunerii acestora, precum si o serie de elemente obligatorii de publicitate si transparenta.

Participarea se face pe baza de inscriere prealabila si este gratuita!

Daca doriti sa participati la acest eveniment sau pentru informatii suplimentare puteti contacta expertii ADR Centru la tel: 0358 401 276, int. 422, e-mail: office@adrcentru.ro sau direct la sediul ADR Centru, Alba Iulia, Str. Decebal, nr. 12.

Descarca Agenda

Descarca
Formularul de inregistrare

Sursa: ADR Centru

Vizualizări: 116