Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Directorul AM POSDRU, Carmen Ionel, a demisionat

Seful Executivului, Mihai-Razvan Ungureanu, a cerut Ministrului Muncii, Claudia Boghicevici, sa o demita pe doamna Carmen Ionel, din functia de director general AM POSDRU, pentru management defectuos al Autoritatii pe care o conduce.

Doamna Carmen Ionel si-a dat ieri demisia din functia de director general al AM POSDRU. Conducerea ministerului a apreciat ca problemele de management in cadrul AM POSDRU necesita regandirea intregii strategii de accelerare a absorbtiei de fonduri europene in domeniul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Pana la inceputul lunii martie, AM POSDRU trebuie sa remedieze toate deficientele indicate de Autoritatea de Audit, astfel incat platile de la Comisia Europeana sa nu fie suspendate. Pana in acest moment, au fost corectate peste jumatate dintre recomandarile Autoritatii de Audit.

Pana la organizarea concursului pentru ocuparea functiei de director general, interimatul va fi asigurat de Carmen Rosu. Rosu are o experienta de 15 ani in gestionarea fondurilor europene si a fost director la Ministerul Finantelor Publice.

Sursa: Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale

Vizualizări: 139