Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Perioada de depunere a proiectelor pentru Operatiunea „Standardizare”, prelungita pana in aprilie!

OI IMM a publicat, astazi, calendarul actualizat al lansarilor de apeluri de proiecte pe liniile de finantare din cadrul POSCCE, Axa 1 pe care acesta le gestioneaza.

Conform calendarului, luna aceasta urmeaza sa se lanseze Operatiunea 1.3.2 „Sprijin pentru consultanta acordat intreprinderilor mici si mijlocii”.


In plus, calendarul anunta faptul ca apelul pe Operatiunea 1.1.2 „Sprijin pentru implementarea standardelor”, aflat in derulare, va fi deschis pana pe 13 aprilie 2012. Apelul a fost lansat pe 28 noiembrie 2011, iar depunerea de proiecte ar fi trebuit sa se faca in perioada 15 decembrie 2011- 28 februarie 2012, insa, din cauza unor probleme tehnice, aplicatia on-line a fost mai mult inchisa, ea redevenind functionala la inceputul acestei saptamani.

Pentru a consulta calendarul, click aici.

UPDATE: OI IMM a anuntat si intr-un comunicat special dedicat acestui subiect faptul ca  valabilitatea apelului de proiecte "Sprijin pentru implementarea standardelor internationale" a fost prelungita din data de 28 februarie pana pe data de 13 aprilie a.c., fara modificarea altor informatii din Ghidul Solicitantului sau Cererii de proiecte.

Cristina Pojoga,
www.fonduri-structurale.ro

Sursa: OI IMM

Vizualizări: 90