Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Maine se lanseaza un nou apel in cadrul programului de sprijinire a tinerilor intreprinzatori

Miercuri, 15 februarie, AIPPIMM lanseaza apelul pentru 2012 in cadrul Programului pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri. Tinerii vor avea la dispozitie o aplicatie de inscriere online a planurilor de afaceri, care va fi activa pe site-ul www.aippimm.ro incepand cu ora 10:00. 

Programul urmareste dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale a tinerilor si stimularea demararii si dezvoltarii start-up-urilor prin facilitarea accesului la surse de finantare. Bugetul alocat Programului pentru anul bugetar 2012 este de 21.000.000 lei.

Prin intermediul Programului pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor, tinerii intreprinzatori pot beneficia de alocatii financiare nerambursabile in valoare de pana la 10 000 de euro din valoarea cheltuielilor eligibile, garantii pentru creditele contractate pentru realizarea planurilor de afaceri, precum si de scutirea de la plata taxelor pentru inmatricularea si inregistrarea intreprinderii si a contributiilor de asigurari sociale pentru cel mult 4 angajati. Totodata, tinerii intreprinzatori pot apela pentru consiliere si instruire la O.T.I.M.M.C. in a carui raza de competenta isi are sediul social microintreprinderea.

Pentru mai multe detalii, click aici.


Anamaria Ravar
www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 68