Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Fonduri de la Guvern pentru TIFF-ul de anul acesta

Guvernul si Ministerul Culturii vor sustine si in acest an organizarea Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), cea de-a XI-a editie, care se va desfasura la Cluj si Sibiu.

In acest sens, Guvernul a aprobat suplimentarea bugetului Ministerului Culturii si Patrimoniului National cu 2 milioane de lei, din fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitia Guvernului pe anul 2012.

Executivul considera oportuna sprijinirea acestui festival, mai ales prin prisma faptului ca TIFF a fost acreditat de Federatia Internationala a Asociatiilor Producatorilor de Film si este unul dintre cele 40 de festivaluri internationale acreditate din intreaga lume.

Festivalul va reuni mai multe tipuri de evenimente, de la proiectii de filme, la retrospective cinematografice, expozitii de afise, workshop-uri, dezbateri, competitii.

Evenimentul este organizat de Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc, in parteneriat cu Centrul National al Cinematografiei si cu Ministerul Culturii si Patrimoniului National.

Sursa: www.gov.ro

Vizualizări: 62