Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

OI IMM organizeaza seminarii pentru instruirea beneficiarilor. Puteti propune tematici de discutie si orase in care se se desfasoare evenimentele!

Organismul Intermediar pentru IMM anunta lansarea oficiala a campaniei de instruire a beneficiarilor contractelor de finantare aflate in gestionarea OI IMM, care va avea loc in Bucuresti, hotel Capital Plazza, sector 1 ora 9.30 pe data de 9 februarie a.c.

Avand in vedere numarul limitat de locuri disponibile, participarea se va face pe baza de inscriere prelabila.

Date de contact in vederea participarii:
Raluca Nitulescu sau Caterina Arjoca, Tel: 031-4132743.

Campania „Organizarea de seminarii, mese rotunde, workshopuri, care sa asigure cresterea nivelului de pregatire al beneficiarilor contractelor de finantare si al consultantilor acestora in cadrul operatiunilor aflate in gestionarea OI IMM”, cofinantata prin Axa 5 de Asistenta Tehnica a POS CCE, isi propune instruirea beneficiarilor contractelor implementate pe POS CCE Axa Prioritara 1, cu exceptia celor gestionate de Autoritatea de Management.

Pentru a veni in intampinarea beneficiarilor si a consultantilor acestora in vederea implementarii in bune conditii a proiectelor, s-a considerat ca cea mai buna solutie pentru realizarea conferintelor si seminariilor este aceea ca beneficiarii sa propuna locatii si tematici, astfel incat programarea evenimentelor sa se realizeze pe baza solicitarilor din partea mediului de afaceri.

In acest sens, cei interesati sunt rugati sa transmita sugestiile pe adresa de email a OI IMM fonduristructurale@minind.ro, in perioada 1 februarie – 1 martie 2012, pentru a putea realiza calendarul evenimentelor. Din continutul mail-ului trebuie sa faca parte:

  • numele si prenumele dumneavoastra;
  • denumirea societatii comerciale pe care o reprezentati;
  • localitatea in care este inregistrata societatea;
  • locatia (orasul) propusa pentru realizarea evenimentului;
  • tematici de discutie (de exemplu: achizitii publice, implementare, monitorizare, rambursare, alte tematici specificate).

Sursa: OI IMM

Vizualizări: 126