Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Te numeri printre cei care asteapta de peste 9 luni evaluarea proiectelor pe economia sociala sau pe cresterea capacitatii ONG-urilor?

Atunci alatura-te campaniei initiate de Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis si sustinute de www.fonduri-structurale.ro si Coalitia ONGuri pentru Fonduri Structurale, pentru deblocarea evaluarilor si semneaza scrisoarea deschisa adresata Primului Ministru!

Au trecut mai mult de 9 luni de cand s-au inchis apelurile de proiecte pe POSDRU, Cererea nr. 112/2011 “Dezvoltarea economiei sociale” si PODCA, Cererea nr.1/2010 “Cresterea capacitatii proprii a organizatiilor neguvernamentale de a colabora cu institutiile administratiei publice din Romania” . Cu toate acestea, nu exista nicio veste privind stadiul evaluarii proiectelor.

www.fonduri-structurale.ro – Structural Consulting™ Group s-a alaturat demersului initiat de Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis si sustinut de Coalitia ONG-uri pentru Fonduri Structurale pentru deblocarea cat mai rapida a evaluarilor pe aceste doua linii de finantare. Daca reprezinti o organizatie care a depus un proiect in cadrul unuia dintre cele doua apeluri si nu a primit inca niciun raspuns privind rezultatul evaluarii, te invitam sa semnezi scrisoarea atasata, mentionand numele, functia si organizatia pe care o reprezinti.

Scrisoarea, insotita de semnaturile sustinatorilor va fi transmisa in perioada imediat urmatoare Primului Ministru. Asadar, adeziunile voastre la acest demers sunt astepate pana joi, 24 noiembrie 2011, ora 11:00, la adresa de email adrian.sorescu@ecopolis.org.ro .

Descarca Scrisoarea

Cu prietenie,
Echipa www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 157