Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

APDRP a publicat Raportul partial de Selectie a proiectelor depuse in cadrul Masurii 123

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) a publicat Raportul partial de Selectie a proiectelor in cadrul sesiunii desfasurate in perioada 1 – 31 martie 2011 pentru Masura 123 ”Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere”.

 

Au fost selectate pentru a fi finantate cu fonduri nerambursabile 36 de proiecte din cele 329 depuse in luna martie. Valoarea totala nerambursabila a proiectelor selectate este de aproximativ 35 de milioane de euro.

 

Cele 36 de proiecte vor primi fonduri pentru realizarea investitiilor privind construirea spatiilor pentru depozitare (nutreturi, cereale, cartofi) sau pentru procesare (ciuperci, cereale etc.), infiintarea sectiilor de prelucrare a deseurilor animale, a fabricilor de nutreturi combinate sau a abatoarelor pentru pasari etc. Valorile nerambursabile ale acestor investitii se situeaza intre 60.000 si 3 milioane de euro, plafonul maxim pentru un proiect incadrat la Masura 123.

 

Fondurile care s-au alocat in aceasta sesiune pentru Masura 123 au fost in valoare de 130 de milioane de euro. Din aceasta suma alocata pentru sesiunea din martie 2011, vor fi finantate si restul de proiecte care vor fi selectate si incluse in Raportul final.

 Raportul final de selectie va fi publicat pe site-ul Agentiei dupa solutionarea contestatiilor depuse de potentialii beneficiari care au fost inclusi in Raportul de evaluare a proiectelor depuse in sesiunea lunii martie a acestui an.

 

Descarca lista proiectelor selectate

 

Descarca lista proiectelor in asteptare

 

Sursa: APDRP

Vizualizări: 60