Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

APDRP si AM POS Mediu vor colabora pentru evitarea dublei finantari in cazul investitiilor in turismul rural

APDRP si POS Mediu au semnat un act aditional la Protocolul de Colaborare existent prin care se urmareste evitarea dublei finantari a unor proiecte.

Astfel, cele doua institutii vor colabora prin schimbul de baze de date privind beneficiarii Masurii 313 – ”Incurajarea activitatilor turistice”, respectiv Axa 4 – ”Implementarea sistemelor adecvate de management pentru protectia naturii" din cadrul POS Mediu.

Astfel, in vederea evitarii situatiilor de dubla finantare, se vor face verificari in bazele de date ale ambelor institutii, pentru a sesiza daca proiectele contractate pana acum in cadrul Masurii 313 - "Incurajarea activitatilor turistice", componenta c) Investitii in infrastructura la scara mica precum centrele de informare, amenajarea de marcaje turistice, etc. si componenta d) Dezvoltarea si/ sau marketingul serviciilor turistice legate de turismul rural, se afla in situatii de dubla finantare, atat in ceea ce priveste beneficiarii, cat si activitatile derulate.

Cei care se pot gasi in situatia de a obtine dubla finantare sunt autoritatile locale si ONG-urile, beneficiari eligibili ai ambelor Programe.

Sursa: APDRP

Vizualizări: 161