Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

A fost lansat un nou apel de proiecte in cadrul Programului Ungaria - Romania

Pe 29 august 2011 a fost lansata cea de-a cincea solicitare de propuneri de proiecte in cadrul Programului de Cooperare Transfrontaliera Ungaria-Romania.

Termenul limita pentru depunerea proiectelor este 31 ianuarie 2012, iar bugetul disponibil pentru acest apel este de 51.398.714 euro.

Domenii in care se pot depune proiecte
Aceasta solicitare de propuneri se adreseaza in special proiectelor de investitii, care vizeaza imbunatatirea sau dezvoltarea infrastructurii transfrontaliere de transport, comunicatii si mediu, precum si a infrastructurii de afaceri, turism, cercetare, sanatate si prevenire a riscurilor comune.

Solicitanti eligibili
Organizatiile eligibile sunt cele care actioneaza in beneficiul public (institutii de stat, administratii publice locale, organizatii non-profit, camere de comert etc.), care isi desfasoara activitatea in aria eligibila a programului: Timis, Arad, Bihor, Satu-Mare, Csongrád, Békés, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg.

Proiectele trebuie sa aiba un caracter transfrontalier si sa fie realizate de catre organizatii partenere de pe o parte si cealalta a granitei.

Procedura de depunere a proiectelor

Proiectele trebuie trimise exclusiv prin posta sau posta rapida la sediul STC din Budapesta (VÁTI Nonprofit Kft., H-1016 Budapest, Gellérthegy u. 30-32). Termenul limita de depunere este 31 ianuarie 2012, data postei.

Descarca Pachetul Aplicantului (lb. engleza)

Cristina Pojoga,
www.fonduri-structurale.ro

Sursa: www.huro-cbc.eu

Vizualizări: 70