Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

S-a lansat ultimul apel de proiecte in cadrul Programului ESPON 2013

Pe 24 august s-a lansat ultimul apel de proiecte in cadrul Programul ESPON 2013 "Reteaua europeana de observare a dezvoltarii si coeziunii teritoriale".

Termenul limita pentru transmiterea proiectelor este 20 octombrie 2011.

Programul ESPON 2013 este un program operational in cadrul Obiectivului Cooperare Teritoriala Europeana al Politicii de Coeziune a Uniunii Europene prin care sunt finantate proiecte de cercetare a teritoriului european. Scopul programului este de a consolida la nivel european nivelul de cunostinte, date si indicatori privind structuri teritoriale, tendinte, perspective si impactul politicilor sectoriale astfel incat sa vina in sprijinul cerintelor politicii de coeziune si a nevoilor factorilor de decizie in procesul de fundamentare a politicilor publice si al practicienilor din domeniile relevante dezvoltarii teritoriale (www.espon.eu).

In cadrul apelului de proiecte pot participa institutiile publice si private care provin din cele 31 de state participante la Programul ESPON 2013 (statele membre EU 27, Islanda, Liechtenstein, Norvegia si Elvetia).

Pentru a descarca Pachetul Aplicantului, click aici

Cristina Pojoga,
www.fonduri-structurale.ro

Sursa: www.esponromania.ro

Vizualizări: 100