Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

In septembrie se lanseaza un nou apel de proiecte in cadrul Programului Ungaria-Slovacia-Romania-Ucraina

Autoritatea Comuna de Management a Programului de Cooperare Transfrontaliera ENPI Ungaria-Slovacia-Romania-Ucraina 2007-2013 a organizat in data de 2 august 2011, la Michalovce, Slovacia, a patra reuniune a Comitetului Comun de Monitorizare al programului sus mentionat.

La reuniune au participat reprezentantii Autoritatii Comune de Management din Ungaria, Autoritatilor Nationale din Slovacia, Romania si Ucraina, unitatilor administrativ-teritoriale eligibile la nivelul programului precum si ai Secretariatului Tehnic Comun al programului.

Scopul acestei reuniuni a fost aprobarea listei de proiecte aferente celui de al doilea apel pentru propuneri de proiecte, lansat in data de 24 iunie 2010. Conform regulamentelor comunitare aplicabile, lista proiectelor aprobate devine publica dupa incheierea contractelor de finantare (estimativ decembrie 2011 - ianuarie 2012).

Pe agenda reuniunii au fost incluse si alte puncte de discutie referitoare la lansarea celui de al treilea apel pentru propuneri de proiecte precum si la proiectele majore de investitii.

Urmatorul apel va fi lansat la jumatatea lunii septembrie 2011, cu termen de depunere a propunerilor de proiecte sfarsitul lui decembrie 2011. Bugetul alocat: 8 000 000 euro.

Sursa: MDRT

Vizualizări: 51