Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Finantari de pana la 3 milioane de euro pentru IMM-uri!

BRD-Groupe Societe Generale a semnat cu BERD un acord de finantare in valoare de 50 milioane euro, pentru dezvoltarea si sustinerea intreprinderilor mici, mijlocii si mari, dar si a persoanelor fizice autorizate si profesiunilor liberale.

BRD acorda in cadrul acestei facilitati o gama variata de credite, in functie de necesitatile clientilor, atat pentru finantarea activitatii curente, cat si pentru dezvoltarea proiectelor de investitii. Oferta de finantari a BRD din facilitatea BERD include: linii de credit, credite pentru finantarea activitatilor sezoniere, credite pentru pre-finantarea contractelor comerciale, credite pentru campanii agricole, factoring si credite pentru finantarea investitiilor.

IMM-urile pot obtine finantari in valoare de pana la 3 milioane de euro, iar Intreprinderile mari pot accesa credite in valoare de pana la 15 milioane de euro. Finantarile pot fi acordate atat in lei, cat si in euro, in conditii avantajoase de dobanda.
BRD continua astfel colaborarea cu BERD, avand in derulare Facilitatea de Finantare pentru Eficienta Energetica, destinata intreprinderilor care investesc in proiecte de crestere a eficientei energetice.

Finantarile din surse BERD pot fi accesate prin intreaga retea BRD. Cei care doresc informatii suplimentare le pot obtine adresand intrebari le adresa de e-mail eurobrd@brd.ro.

Vizualizări: 85