Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Targ de finantari europene pentru agricultura si dezvoltare rurala, organizat de APDRP la Tulcea

APDRP organizeaza in perioada 20 - 21 mai 2011 in Tulcea, la Sala Sporturilor, „Targul finantarilor europene pentru agricultura si dezvoltare rurala”.

In cadrul Targului organizat la nivel regional de catre APDRP vor fi prezentate si vor putea fi achizitionate produse agroalimentare si servicii specifice mediului rural, realizate la standarde europene prin proiectele finantate cu fonduri nerambursabile acordate prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2007 – 2013.

Targul regional APDRP aduce laolalta beneficiarii proiectelor finantate prin PNDR din Regiunea de Dezvoltare 2 Sud - Est, Constanta, precum si reprezentanti ai institutiilor publice si private implicate in implementarea PNDR in Romania, respectiv: Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN SA, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM si institutii bancare reprezentative pentru acordarea creditelor bancare solicitantilor de fonduri europene.

Acest eveniment original permite tuturor persoanelor, nu doar sa vada produsele traditionale si serviciile realizate la standarde europene, dar si sa se informeze direct cu privire la etapele care trebuie parcurse pentru accesarea fondurilor nerambursabile pentru dezvoltarea unei investitii, atat de la institutiile abilitate, care le pot acorda informatii avizate si sprijin, cat si de la cei care au beneficiat deja de fondurile nerambursabile acordate prin PNDR.

Targul finantarilor europene pentru agricultura si dezvoltare rurala va putea fi vizitat in zilele de 20 si 21 mai 2011, de la ora 10.00 si pana la ora 18.00. Deschiderea oficiala va avea loc in data de 20 mai 2011, ora 10.30.

Sursa: APDRP

Vizualizări: 111