Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Vino sa afli totul despre finantarea pentru dezvoltare!

Prima serie a programului de mentorat in afaceri, Business Mentoring Program (BMP), se incheie pe 20-21 iunie 2011, cu workshop-ul “Finantare pentru dezvoltare: directionarea proceselor catre un final de succes”, care va avea loc la Hotel Intercontinental, sala Fortuna. Business Mentoring Program este dezvoltat de Fundatia Post-Privatizare.

Mentorii seminarului sunt William Aulet, Conferentiar senior, MIT Sloan School of Management si Kenneth Morse, Managing Director fondator, Centrul de Antreprenoriat MIT din Statele Unite.

De ce nu trebuie ratat? Pentru ca acest workshop foloseste ca principal instrument experienta incredibila a celor doi mentori. Astfel, Ken si Bill reusesc sa ii faca pe participanti sa inteleaga procesele de finantare, ii ajuta sa devina mai eficienti in dezvoltarea si executarea strategiilor financiare pe termen lung si le arata modul in care acest cadru se poate aplica in situatii reale.

Puteti viziona aici ce spun participantii de la editiile anterioare.


Bill Aulet este Managing Director al MIT Center for Entrepreneurship, conferentiar senior la MIT Sloan School of Management si presedinte al MIT Clean Energy Prize. Bill este lider de succes in domeniul afacerilor, avand o experienta de peste 25 de ani in toate domeniile legate de operatiuni de inaltă tehnologie, marketing de produs si strategii de finantare, atat pentru start-up-uri cat si pentru companii publice. Pe langa experienta in cadrul propriilor companii, Bill este mentor si consilier pentru multe alte companii, pe probleme de procese de strangere de fonduri si este consultat in mod frecvent de specialisti in venture capital si de ”business angels”.

Kenneth Morse este, printre altele, antreprenor in serie, presedinte al Entrepreneurship Ventures Inc., Managing Director fondator al Centrul de Antreprenoriat de la Massachussetts Institute of Technology (MIT), profesor invitat la Facultatea de Business ESADE din Barcelona si membru invitat al Consiliului National pentru Consultanta in Inovare si Antreprenoriat creat recent de Presedintele S.U.A. Barack Obama. Ken activeaza in comitetul director al mai multor start-up-uri, printre care Denkwerk Gmbh (Germania); iMotions – Emotion Technology ApS si Zylinc A/S (Danemarca); The Little Engineer (Liban); Aifos Solutions SL, Indisys si Invenio (Spania); Izon Science Ltd. (Noua Zeelanda); Naseeb Networks si Sofizar (Pakistan); Dynasil Corporation si mai multor spin-off-uri ale MIT (S.U.A.), incluzand Cogito, FloDesign Sonics, IntAct, Terrafugia si UkuMi.

De asemenea, este seful Catedrei de Antreprenoriat, Inovare si Competitivitate la Universitatea Tehnologica Delft (Olanda) si sustine workshop-uri de business in Europa, Liban, Arabia Saudita, Pakistan, Noua Zeelanda, Quebec si S.U.A., de peste 8 ani.

Informatii suplimentare despre Business Mentoring Program, calendarul workshop-ului si modalitatea de participare sunt disponibile pe www.businessmentoring.ro.

Persoana de contact:

Madalina Marin
Telefon: 031.1000.719

Vizualizări: 75