Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

S-a lansat apelul de proiecte pentru e-sanatate la nivel local!

MCSI a lansat astazi, 12 mai 2011, apelul de proiecte pentru Operatiunea 3.2.4 ”Sustinerea implementarii de solutii de e-sanatate si asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar" - la nivel local din cadrul DMI 3.2 „Dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice electronice”, POSCCE.

Solicitanti eligibili pentru aceasta operatiune sunt:

  • Unitatile sanitare publice cu paturi, cu personalitate juridica proprie (Nota: unitatile sanitare publice cu paturi reprezinta institutii care asigura populatiei asistenta medicala, spitale publice care pot asigura permanenta prin medici);
  • Parteneriate intre minimum 3 unitati sanitare publice cu paturi si cu personalitate juridica proprie.

Bugetul total alocat acestui apel de proiecte este de 60.000.000 lei. Valoarea maxima a finantarii nerambursabile acordate este de 6.000.000 lei pentru parteneriate si 1.600.000 lei pentru restul solicitantilor eligibili, iar valoarea minima este de 500.000 de lei.

Intensitatea maxima a finantarii nerambursabile
acordate fiind de 100% din cheltuielile eligibile pentru solicitantii finantati integral de la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale si de sanatate si 98% pentru celelalte categorii de solicitanti eligibili.

Termenul limita de depunere a proiectelor este 8 iulie 2011, ora 14:00.

Inregistrarea on-line se realizeaza la adresa de Internet: www.fonduri.mcsi.ro. In termen de maxim 5 zile lucratoare de la inregistrarea on-line, solicitantul trebuie sa depuna dosarul complet la sediul MCSI cu respectarea tuturor detaliilor cuprinse in Ghidul Solicitantului.

Descarca Ghidul Solicitantului

Sursa: MCSI

Vizualizări: 101