Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

S-a lansat al treilea apel de proiecte in cadrul Programului Sud-Estul Europei!

Cel de-al treilea apel de proiecte finantat din Programul de Cooperare Transnationala Sud Estul Europei a fost lansat in data de 28 aprilie 2011 si va fi deschis pana pe 17 iunie 2011, avand un buget alocat de 30 milioane de euro FEDR, 8 milioane IPA si 1 milion ENPI.

Apelul de proiecte se desfasoara in doua etape: intr-o prima etapa aplicantii depun o expresie de interes (aplicatie scurta), urmand ca proiectele pre-selectate sa fie invitate sa depuna aplicatia completa.

Pentru mai multe informatii privind cel de-al treilea apel de proiecte, puteti accesa urmatoarele link-uri: http://www.southeast-europe.net/en/ si http://www.sudestul-europei.ro/.

In acest context, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului organizeaza, in data de 9 mai 2011, la Constanta, Hotel Royal, si in data de 24 mai 2011, la Cluj, Hotel Best Western Topaz, doua seminarii pentru sprijinirea potentialilor aplicanti romani implicati in implementarea proiectelor.

Pe agenda seminariilor sunt incluse aspecte referitoare la temele strategice identificate la nivelul programului care au fost lansate, manualul de implementare al programului, expresia de interes si ghidul pentru completarea acesteia, achizitii publice.

Sursa: MDRT

Vizualizări: 102