Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ziua nationala de informare privind Programul de sprijin pentru TIC

In data de 31 Martie 2011, MCSI organizeaza la sediul sau din Bvd. Libertatii, nr. 14, Ziua Nationala de Informare privind programul de sprijin pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor, ICT PSP - “Policy Support Programme”, componenta a Programului de Competitivitate si Inovare – „Competitiveness and Innovation Framework Programme” (CIP), program dedicat stimularii inovarii si competitivitatii prin preluarea la scara larga a tehnologiei informatiei si comunicatiilor de catre cetateni, administratia publica si mediul de afaceri, in special IMM-uri.

Evenimentul va avea ca principal obiectiv diseminarea informatiilor privind domeniile majore de interes pentru care se poate obtine finantare prin intermediul acestui program, modalitatea de depunere a unei aplicatii, conditiile de formare a parteneriatelor, alaturi de exemple de bune practici precum si informatii privind suportul financiar oferit de Comisia Europeana pentru fiecare axa de interes a programului.

Totodata, evenimentul va beneficia de sprijinul Directoratului General pentru Societate Informationala si Media al Comisiei Europene, prin prezenta unui responsabil de proiect din unitatea "ICT for Sustainable Growth", care va prezenta informatii privind apelul de propuneri lansat in ianuarie 2011 si caruia potentialii beneficiari ai programului ii pot adresa intrebari privind diferite arii de interes sau ii pot transmite aceste solicitari prin posta electronica ulterior derularii evenimentului.

Participantii la eveniment sunt rugati sa se inregistreze pe site-ul www.mcsi.ro, la nivelul sectiunii dedicate anuntului de informare pentru organizarea Zilei Nationale de Informare privind Programul CIP ICT PSP 2011, nu mai tarziu de data de 30 Martie 2011.

Agenda evenimentului va fi postata pe site in urmatoarele zile. In cazul unui numar mare de participanti, MCSI va instiinta audienta privind o eventuala schimbare a locatiei evenimentului.

Informatii suplimentare puteti obtine la telefon 021.311.41.17, fax: 021.311.41.15.

Sursa: MCSI

Vizualizări: 58