Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Proiect finantat prin POR pentru dezvoltarea judetului Giurgiu

Ministrul dezvoltarii regionale si turismului si presedintele CJ Giurgiu, au semnat pe 4 martie contractul „Reabilitare si modernizare DJ 411: Limita judet Calarasi - Hotarele - Isvoarele – Teiusu – Mironesti - Comana - Budeni – Branistari - Calugareni - Cranguri - Singureni – Iepuresti - Bulbucata - Podu Doamnei - Clejani (DN61)”, finantat prin POR.

Proiectul isi propune imbunatatirea starii tehnice a infrastructurii rutiere de pe drumul judetean 411, in scopul reducerii costurilor si cresterii eficientei transportului de marfuri si persoane, al cresterii gradului de siguranta rutiera pentru utilizatorii drumului si a localitatilor tranzitate. Astfel, proiectul va contribui la dezvoltarea durabila a infrastructurii rutiere din judetul Giurgiu, va imbunatati accesul rutier si va facilita crearea de noi locuri de munca.

Valoarea totala a proiectului semnat este de 109.216.190,48 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile alocate este de 86.193.360,43 lei (98% din valoarea totala eligibila a proiectului).

Sursa: MDRT

Vizualizări: 140