Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Nou modul in Actionweb privind grupurile tinta. Pana pe 31 martie toti beneficiarii trebuie sa completeze informatiile cerute!

AM POSDRU a anuntat ca, incepand cu data de 3 martie 2011, in cadrul aplicatiei ActionWeb a fost creat un nou modul, in vederea incarcarii informatiilor care vizeaza participantii la operatiunile finantate din FSE, colectate prin Anexa 10.

Pana la 31 martie 2011, toti beneficiarii au obligatia sa completeze in sistem prin acest modul (cumulativ, de la inceputul implementari) informatiile privind grupul tinta, in corelatie cu indicatorii si structura grupului tinta din rapoartele tehnico – financiare si in Anexa 4 a Instructiunii 30.

Informatiile cuprinse in rapoartele tehnico-financiare care vor fi transmise incepand cu data de 7 martie 2011, trebuie sa fie corelate cu informatiile incarcate in sistem.

Acest modul permite realizarea unei evidente foarte stricte a situatiei indicatorilor. Conform Regulamentelor (CE) nr. 1083/2006 si nr.1828/2006, AM POSDRU trebuie sa prezinte Comisiei Europene Raportul Anual de Implementare a POSDRU, care contine informatii cu privire la situatia atingerii indicatorilor si la clasificarea participantilor (grupului tinta) la operatiunile finantate din FSE din punctul de vedere al genului, varstei, al statutului pe piata muncii, al nivelului de educatie, etc.

Sursa: www.fseromania.ro

Vizualizări: 109