Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

APDRP incepe conferintele judetene de informare privind PNDR

Incepand de vineri, 4 martie si pana luni, 23 mai, APDRP sustine Conferintele judetene  de informare privind accesarea fondurilor europene pentru agricultura si dezvoltarea mediului rural.

Aceste intalniri au in vedere reunirea mai multor institutii cu care beneficiarii fondurilor europene nerambursabile intra in legatura, dar si clarificarea aspectelor ce tin de finantarile oferite de catre APDRP.

Conferintele judetene sunt organizate la nivelul intregii tari si trebuie sa asigure diseminarea informatiilor privind modalitatile de accesare a fondurilor nerambursabile acordate prin PNDR, pentru cresterea absorbtiei fondurilor europene acordate prin FEADR.

Astfel, se vor desfasura 42 conferinte in fiecare judet al tarii, si inca una in capitala. La fiecare dintre acestea vor participa aproximativ 150 de persoane.

Temele propuse pentru dezbatere in cadrul conferintelor se refera la etapele accesarii FEADR, drepturile si obligatiile ce revin beneficiarilor, etapele intocmirii proiectului, masurile de investitii din cadrul PNDR, informatii generale despre fondurile europene despre dezvoltare rurala si stadiul implementarii fondurilor europene pentru agricultura si dezvoltare rurala in Romania.

In ceea ce priveste masurile de finantare din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala se vor detalia categoriile de investitii si de beneficiari eligibili, fondurile disponibile pentru fiecare dintre ele, documentele incluse in dosarul cererii de finantare, cheltuielile pentru care se ramburseaza banii, modul prin care se solicita aceste fonduri cat si conditiile minime obligatorii pentru acordarea sprijinului prin PNDR.

Descarca Programarea evenimentelor din luna martie 2011

Descarca Formularul de participare

Pentru mai multe detalii privind campania APDRP, click aici

Sursa: APDRP

Vizualizări: 109