Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Strazile din Barlad sunt reabilitate prin Regio

Elena Udrea, ministrul dezvoltarii regionale si turismului, a semnat ieri, 4 ianuarie 2011, contractul „Strazi: Deal II, Tuguiata II, Bariera Puiesti, Complex Scolar, Trestiana, extindere Cartier Complex Scolar”, finantat prin POR, in localitatea Barlad.

Proiectul isi propune cresterea gradului de accesibilitate in interiorul municipiului Barlad, conectarea orasului la reteaua drumurilor nationale si regionale, punerea in valoare si cresterea potentialului economic si social al municipiului, precum si al arealului adiacent si cresterea gradului de siguranta a circulatiei si reducerea timpului de calatorie.

Astfel, va fi modernizata o retea stradala de 35,24 km, va fi reabilitata o suprafata totala de 266.457 mp, cuprinzand strazi, trotuare, zone verzi si piste pentru ciclisti, se vor construi 66 de podete noi, vor fi create 26 de noi locuri de munca temporare si 48 de locuri de munca permanente.

Valoarea totala a proiectului semnat este de 70.635.338, din care valoarea finantarii nerambursabile reprezinta 98% din valoarea totala eligibila a proiectului.

Sursa: MDRT

Vizualizări: 92