Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Linia pentru granturile pe economie sociala, inchisa ca urmare a disfunctionalitatilor sistemului ActionWeb!

AM POSDRU a decis inchiderea aplicatiei ActionWeb si anularea tuturor schitelor care au reusit sa fie introduse in sistem in primele trei ore de la deschidere - peste 2.500 de schite. Disfunctionalitatile aparute in sistemul ActionWeb au impiedicat potentialii beneficiari sa se conecteze, sa completeze si sa depuna proiectele pentru cererea de granturi aferenta DMI 6.1 "Dezvoltarea economiei sociale", deschisa in aceasta dimineata.

Conducerea AM POSDRU va solicita explicatii pentru disfunctionalitatile aparute consortiului care gestioneaza ActionWeb si va analiza posibilitatea sanctionarii celor responsabili.

Pentru a preveni disfunctionalitati ale sistemului ActionWeb intalnite la celelalte lansari de linii de finantare din cursul anului 2010, conducerea AM POSDRU a solicitat marirea latimii de banda aferenta conectivitatii la aplicatia ActionWeb, pentru a se asigura accesul unui numar mai mare de utilizatori simultan. Cele intamplate in prima parte a zilei de astazi,  20 decembrie 2010, arata ca disfunctionalitatile au fost cu mult mai mari decat la lansarile anterioare.

AM POSDRU va relua procesul de depunere a proiectelor pe aceasta linie de finantare dupa ce se va asigura de buna functionare a ActionWeb. In momentul comunicarii datei de relansare, aceasta informatie  va fi postata si pe site-ul www.fonduri-structurale.ro.

Descarca Comunicatul oficial al AM POSDRU

Sursa: www.fseromania.ro

Vizualizări: 104