Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

ACRAFE ar putea deveni membru permanent in Comitetul de Monitorizare al POSCCE

Pe 29 noiembrie 2010, Asociatia Consultantilor din Romania pentru Accesarea Fondurilor Europene (ACRAFE) a participat la masa rotunda organizata de Comera de Comert Americana (AMCHAM), eveniment la care a fost prezenta si doamna Catalina Melita, Director General al Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice.

ACRAFE a primit, cu aceasta ocazie, sprijinul doamnei director de a concretize demersurile asociatiei referitoare la obtinerea statutului de membru permanent in cadrul Comitetului de Monitorizare POSCCE, existand aceasta oportunitate datorita unui membru care, pana in prezent nu si-a indeplinit atributiile ce ii erau conferite de acest statut.

De asemenea, Asociatia a fost invitata de catre ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valeriu Tabara, sa participe in cadrul Comitetului de Monitorizare al PNDR, care va avea loc pe 17 decembrie 2010, la Bucuresti.

Prezenta la acest eveniment reprezinta un pas inainte in atingerea scopului ACRAFE - promovarea eficienta a intereselor partenerilor care actioneaza in domeniul finantarilor europene, precum si o dovada a transparentei la nivelul conducerii PNDR.

Sursa: Asociatia Consultantilor din Romania pentru Accesarea Fondurilor Europene

Vizualizări: 108