Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Afla daca ai fost selectat ca promotor de dezvoltare comunitara in cadrul proiectului "Comuna - promotor al dezvoltarii spiritului antreprenorial in mediul rural"!

Asociatia Comunelor din Romania (ACoR) si Structural Consulting™ Group anunta incheierea procesului de selectie a celor 105 promotori dezvoltare comunitara din cadrul proiectului „Comuna, promotor al dezvoltarii spiritului antreprenorial in mediul rural”.

Lista persoanelor selectate poate fi consultata aici.

Persoanele selectate vor fi informate in cursul lunii decembrie 2010 cu privire la perioada si locul unde vor urma cursul de Dezvoltarea Competemtelor Antreprenoriale.

Persoanele eligibile care au transmis o aplicatie, dar care nu au fost selectate, vor ramane in baza de date a proiectului, urmand a fi contactate in cadrul activitatii de selectie a grupului tinta 3 al proiectului – 300 de persoane din mediul rural (someri, angajati si manageri). Aceasta activitate va fi demarata in luna februarie a anului 2011.

Pentru interesul acordat proiectului nostru dorim sa multumim tuturor celor care au transmis aplicatii pentru pozitia de promotor dezvoltare comunitara, precum si celor care au sunat pentru a se interesa de proiect si care au contribuit la diseminarea informatiilor despre acesta.

Echipa proiectului

Vizualizări: 69