Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR intra in vacanta pe 24 decembrie!

AM POR a emis o instructiune privind suspendarea activitatii Organismelor Intermediare in perioada sarbatorilor de iarna.

Astfel, Comisiile de Evaluare de la nivelul Organismelor Intermediare isi vor inchiea activitatea incepand cu data de 15 decembrie 2010, iar acest lucru se va face prin receptionarea, de catre AM POR, a grilelor de evaluare realizate si semnate de catre expertii evaluatori, precum si prin predarea, de catre acestia, a Rapoartelor Tehnice si Financiare in perioada 16 – 24 decembrie 2010.

Vizitele la fata locului - specifice etapei precontractuale - care au fost planificate pana la data emiterii instructiunii, precum si activitatile aferente avizarii si semnarii contractelor de finantare se vor derula fara nici o modificare.

In perioada 24 decembrie 2010 – 3 ianuarie 2011 activitatile anterior mentionate vor fi suspendate, urmand a fi reluate incepand cu data de 4 ianuarie 2011.

Activitatile de evaluare, selectie si contractare pentru proiectele deja depuse vor fi intrerupte pe data de 24 decembrie 2010 si vor fi reluate pe data de 3 ianuarie 2011, data de la care se va relua calculul termenelor procedurale.

Pentru a consulta textul Instructiunii, click aici.

Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 105