Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Romania gazduieste trei conferinte cu tema „Contributia fondurilor europene la integrarea romilor”

Conform unui comunicat oficial al MADR, in cursul lunii octombrie 2010, CE va organiza in Romania un numar de trei conferinte cu tema „Contributia fondurilor europene la integrarea romilor”, in vederea imbunatatirii incluziunii sociale a acestei etnii.

Cele trei conferinte, organizate cu sprijinul autoritatilor romane, vor avea loc la Bucuresti (12 – 13 octombrie 2010), Cluj (14 octombrie 2010) si Iasi (20 octombrie 2010).

Evenimentele au ca scop cresterea gradului de constientizare cu privire la oportunitatile oferite de fondurile UE si examinarea modului in care acestea pot fi utilizate cat mai eficient pentru a imbunatati situatia economica si sociala a romilor.
Cheltuielile cu transportul si cazarea vor fi decontate de CE in baza documentelor justificative. Traducerea va fi asigurata in limba romana, romani si engleza, iar participarea la aceste reuniuni este gratuita.

Persoanele interesate sa participe la acest eveniment se pot inscrie aici la sectiunea Rural Development Funds, in functie de locatia conferintei, pana la data de 30 septembrie 2010.

Sursa: APDRP

Vizualizări: 98